Realtime inzicht met Workstate software

Bij Workrate werken wij vanuit het perspectief van onze klanten, omdat wij onze beveiliging precies afstemmen op uw bedrijf. Zo blijven wij onszelf steeds opnieuw uitvinden. Wij zijn flexibel in onze oplossingen, maar strikt in de uitvoering en groeien met u mee. Wij kunnen dus simpelweg zeggen dat u van ons meer kunt verwachten.

Deze klantgerichte manier van werken vormt het kloppend hart van onze cultuur. Daarnaast maken wij onze beveiliging persoonlijk door het opzetten van uw eigen beveiligingsteam. U kunt daarbij altijd rekenen op uw eigen accountmanager als centraal aanspreekpunt. Deze maakt deel uit van het team, traint de beveiligers en stuurt ze aan.

The security compliance suite

Onze klanten hebben behoefte aan realtime inzicht in hun beveiligingsprocessen. Daarom hebben wij de WorkState ontwikkeld: uw persoonlijke beveiligingsdashboard. Alle acties en incidenten worden hierin op een overzichtelijke en toegankelijke manier bijgehouden. Zo blijft u altijd, met één blik op het scherm, in control. Middels de WorkState draait u tevens gemakkelijk overzichten uit, die bijvoorbeeld van pas komen bij jaarlijkse audits. Alle modules die u toevoegt aan de WorkState zijn onderling met elkaar verbonden. Zo meet u gemakkelijk de mate van compliance.

 

Informatiemanagement

Door modules te koppelen aan het informatie management systeem, heeft u de zekerheid dat op alle formulieren en incidenten gereageerd wordt. In het systeem kunt u gemakkelijk taken, notificaties, incidenten en alle soorten labels toevoegen en toewijzen aan de contactpersonen.
Shipment

Hiermee krijgt u controle over de stroom van goederen voor uw medewerkers, leveranciers en klanten. Tegelijk krijgt u inzicht in uw loading bay of warehouse. De digitale handtekening van de beveiliging geeft u inzicht in wie verantwoordelijk is geweest voor de ontvangst en afhandeling.
Custom Formulieren

U kunt formulieren creëeren voor alle werkprocessen, zoals controlerondes, checklists en auditformulieren. Deze formulieren worden volledig op maat gemaakt en vertaald naar relevante workflows.
Access Management

Neem de volledige controle over uw toegangsbeleid en verkort de afhandelingsduur. Bijvoorbeeld door het gebruik van de digitale handtekening, hiermee zijn uw bezoekers een stuk sneller geholpen. Deze module geeft ook direct duidelijkheid over het wel of niet doorlaten van een bezoeker.
Digital Work Permit

Manage bezoekers in combinatie met al het werk dat plaatsvindt op uw locatie. Met deze module bent u constant op de hoogte en in control.