Logistiek & Aviation

Uw secure supply chain

Het is in de logistieke sector essentieel is dat goederenstromen ongehinderd en veilig kunnen doorlopen. Workrate begrijpt dat als geen ander en kan uw organisatie hierin ondersteunen. We beveiligen complexe logistieke processen en adviseren op basis van compliance eisen zoals AEO (Authorised Economic Operator), Regulated agent en/of Known consignor en Risk management. Maar u mag van ons méér verwachten. Met de combinatie van beveiliging, software en trainingen dragen we bij aan het versterken van uw logistieke bedrijfsprocessen.

 

Beter inzicht, betere processen

We nemen u de zorg voor beveiliging volledig uit handen. Dit doen we met een goed opgeleid en enthousiast team dat we in overleg met u samenstellen. De processen stemmen we af op uw situatie en wensen. Ook maken we deze inzichtelijk met onze slimme software, de Workstate. Hiermee kunt u doorlopend procesverbeteringen doorvoeren. En dat bespaart u op termijn tijd, geld én moeite.

Ook versoepeling van diverse overheidsregelingen kunnen leiden tot proceseenvoudiging. Denk hierbij aan de AEO-certificering of het behalen van uw KC- of RA-status. Voor meer informatie hieromtrent, Klik hier

Neem contact met ons op

Contact

Benieuwd wat Workrate voor u kan betekenen? We nemen graag contact op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.