Logistiek & Aviation uw secure supply chain

Het is in de logistieke sector essentieel dat goederenstromen ongehinderd en veilig kunnen doorlopen. Workrate begrijpt dat als geen ander en kan uw organisatie hierin ondersteunen. Wij beveiligen complexe logistieke processen en adviseren op basis van compliance eisen zoals AEO (Authorised Economic Operator), Regulated agent en/of Known consignor en Risk management. U kunt van ons méér verwachten, namelijk met de combinatie van beveiliging, software en trainingen dragen wij bij aan het versterken van uw logistieke bedrijfsprocessen.

BETER INZICHT, BETERE PROCESSEN

Wij nemen u de zorg voor beveiliging volledig uit handen. Dit doen wij met een goed opgeleid en enthousiast team dat wij in overleg met u samenstellen. De processen stemmen wij af op uw situatie en wensen. Ook maken wij deze inzichtelijk met onze software: de Workstate. Hiermee kunt u doorlopend procesverbeteringen doorvoeren en dat bespaart u op termijn tijd, geld én moeite.
Ook versoepeling van diverse overheidsregelingen kunnen leiden tot het vereenvoudiging van processen. Denk hierbij aan de AEO-certificering of het behalen van uw KC- of RA-status.


Ga terug