Stilstand en Workrate is geen combinatie

Onze Academy staat in het teken van het voortdurend ontwikkelen van onze beveiligers, manager en staf.

 

Doorgroeimogelijkheden

Samen groeien

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld te solliciteren op al onze vacatures op de website. Solliciteer je intern op managementniveau dan is een interview en een opdracht een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Aan een promotie is te allen tijde een gedegen opleidingstraject gekoppeld. Gedurende het opleidingstraject heb je een vaste ervaren buddy.

Wij investeren in onze mensen. Door het bieden van vakinhoudelijke trainingen of cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dat is goed voor jou en ook goed voor ons. Doorgroeien naar een hogere positie betekent in de eerste plaats dat je meer verantwoordelijkheid krijgt, maar je functie inhoud kan soms ook helemaal veranderen. We moedigen je zeker aan om gebruik te maken van alle kansen die je krijgt en hierin initiatief te tonen.

Zo kun je doorgroeien van beveiliger, naar teamleider en uiteindelijk Accountmanager bij een van onze grote klanten. Ook groeien mensen door van een baan in de beveiliging naar een functie bij op ons hoofdkantoor.

Lees meer

Contact

Benieuwd wat Workrate voor u kan betekenen? We nemen graag contact op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.