"Werken bij Workrate staat voor flexibiliteit, verantwoordelijkheid en fun."

Rachana Dwarka, recruiter

 

Werken bij Workrate

Ga nu naar https://jobs.workrate.eu voor de meest actuele vacatures.

Het is pas écht winnen als je kunt genieten van het spel.

Plezier zit in ons DNA. De hechte vriendschap tussen de partners is al sinds de oprichting in 2003 bepalend voor de prettige sfeer binnen workrate. Voor ons is deze sfeer van cruciaal belang; we willen jou een werkplek bieden waar je elke dag graag naartoe gaat. Waar je kunt groeien. En waar je goed gecompenseerd wordt voor je inspanningen.

We zijn een jong, gedreven team met internationale ambitie. En wij geloven in onze mensen. Daarom krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden. Zodat je langdurig enthousiast blijft over je werk – daar worden we immers allemaal beter van!

Solliciteren bij Workrate

We hebben de sollicitatieprocedure zo opgesteld dat we niet alleen jou leren kennen, maar dat jij ook óns leert kennen.

1) Motivatiebrief en cv. Laat met je motivatiebrief en CV zien wie je bent! Je reageert via onze site op een vacature. Na de inschrijving krijg je je eigen inlogcode waarmee je de status van de procedure kunt volgen.

2) Sollicitatiegesprek. Na de inschrijving volgt het kennismakingsgesprek. We willen graag te weten komen wie jij bent, wat je kunt en wat je ambities zijn. Daarnaast is het voor jou ook een manier om erachter te komen wie wij zijn.

3) Social media check. We bekijken ook even je social media profielen (het is immers 2018) en laten een screening doen.

4) Arbeidsvoorwaardengesprek. Als jij en wij hierna enthousiast zijn, doen we je graag een aanbod! Hiervoor nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek bij ons op kantoor.

Welkom!

Neem contact met ons op

Contact

Benieuwd wat Workrate voor u kan betekenen? We nemen graag contact op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.