Working hard is in our name

De term workrate komt uit de sportwereld en staat voor de inzet en werkintensiteit van een team. De workrate moet hoog zijn om effectief in te kunnen spelen op toekomstige spelsituaties. Dit principe past naadloos bij de filosofie van onze oprichters.

Oprichters Jop Wolff en Michiel Muller zijn Workrate in 2003 begonnen met een frisse blik op de beveiligingsmarkt. Kort daarna sloot partner Eelco Wiertsema aan. Dit team doet dingen graag anders, beter en sneller. Wij kijken niet naar andere beveiligingsfirma’s, maar nemen de klanten als uitgangspunt. Hierdoor is Workrate er in geslaagd uit te groeien tot een volwassen market challenger. Wij doen meer dan van ons verwacht wordt, denken mee met onze klanten en anticiperen op de toekomst. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten, zij beoordelen ons met een 8.9 gemiddeld.


“Onze klanten beoordelen ons met een 8.9 gemiddeld”


Bent u actief in de wereld van datacenters, havenbedrijven of de logistieke sector? Dan heeft u doorgaans te maken met hoge regeldruk op het gebied van beveiliging. Wij nemen deze zorg volledig uit handen. Dit doen wij door het inzetten van enthousiaste, verantwoordelijke en professionele mensen op beveiligingslocaties. Maar ook door het ontwikkelen van onze WorkState software, trainingen en het geven van advies. Door deze (afleidende) beveiligingstaken aan ons over te dragen, kunt u zich richten op uw core-business. Op de punten waar het u écht om gaat.


“Wij zijn marktleider in datacenter beveiliging, maar onze ambitie reikt verder”


In Nederland zijn wij marktleider in datacenter beveiliging. Daar zijn wij trots op, maar onze ambitie reikt verder. Onze klanten vragen ons om met hen mee te groeien in het buitenland. Een groter compliment kunnen wij ons niet wensen!

Dit is de reden dat Workrate actief is in alle grote datacenter ‘knooppunten’ en dat wij kunnen opereren in een markt die eigenlijk geen grenzen kent.