Verwacht méér.

Hard werken zit in onze naam – en dat heeft een reden.

Over ons

De term ‘workrate’ komt uit de sportwereld en staat voor de inzet en werkintensiteit van een team, wanneer het niet in het bezit is van de de bal. De workrate moet hoog zijn om effectief in te kunnen spelen op toekomstige spelsituaties. Dit principe past naadloos bij de filosofie van onze oprichters.

 

 

Onze oorsprong

Oprichters Jop Wolff en Michiel Muller zijn Workrate in 2003 begonnen met een frisse blik op de beveiligingsmarkt. Kort daarna sloot partner Eelco Wiertsema aan. Dit team doet dingen graag anders. Beter. Sneller. Door niet te kijken naar andere beveiligingsfirma’s, maar juist de klánten als uitgangspunt te nemen, is Workrate er in geslaagd uit te groeien tot een volwassen market challenger. We doen méér dan van ons verwacht wordt. We denken mee met onze klanten en anticiperen op de toekomst. En dat wordt gewaardeerd, onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8.9.

 

 

Wat we doen

Bent u actief in de wereld van datacenters, havenbedrijven of de logistieke sector? Dan heeft u doorgaans te maken met hoge regeldruk op het gebied van beveiliging. Wij nemen u die zorg uit handen. Volledig. Dit doen we door het inzetten van enthousiaste, verantwoordelijke en professionele mensen op beveiligingslocaties. Maar ook door het ontwikkelen van software, trainingen en het geven van advies. Wij beloven dit niet alleen, we kunnen het ook altijd aantonen.

Door dit soort afleidende beveiligingstaken aan ons over te dragen, kunt u zich richten op uw core business. Op de dingen waar het u écht om gaat.

Internationale groei

We zijn in Nederland marktleider in datacenter beveiliging. Daar zijn we trots op, maar onze ambitie reikt verder. Onze klanten vragen ons om met hen mee te groeien in het buitenland. Een groter compliment kunnen we ons niet wensen!

Daarom is Workrate actief in alle grote datacenter knooppunten en kunnen we opereren in een markt die eigenlijk geen grenzen kent.

 

Neem contact met ons op

Contact

Benieuwd wat Workrate voor u kan betekenen? We nemen graag contact op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.