Work Updates

Workrate verstevigt marktpositie door overname Randstad Bewaking

Workrate Security en Randstad Bewaking gaan samen verder. Beide bedrijven zijn top-10 spelers binnen de Nederlandse beveiligingssector en zijn al decennialang herkenbare professionals in ons vakgebied. Twee bedrijven met elk hun eigen expertise en marktoriëntatie maakt een nieuwe speler die niet eerder bestond maar waar zeker behoefte aan is. Daar zijn we superblij mee.

Randstad Bewaking maakt per 9 oktober jl. onderdeel uit van Workrate Security Nederland.

Met de overname van Randstad verstevigt Workrate haar marktpositie in zowel de zakelijke markt als de publieke sector. Jop Wolff, CEO van Workrate Security Holding: ”Workrate en Randstad sluiten geweldig op elkaar aan omdat klanten en medewerkers binnen beide ondernemingen centraal staan. We zijn dan ook superblij met deze overname en we zijn ervan overtuigd dat klanten, medewerkers en de markt snel zullen zien dat we samen nog meer het verschil maken.”

Krachten bundelen

Johan Berck, algemeen directeur van Randstad vult aan: “Randstad heeft in haar loopbaan van vijftig jaar een mooie klantportefeuille en uitgebreide expertise ontwikkeld en we investeerden steeds weer in verbetering van het bedrijf voor onze klanten en medewerkers. Door samen te gaan met Workrate kunnen we onze kracht aan nog meer klanten aanbieden, en samen met onze nieuwe collega’s verder uitbouwen.”, aldus Berck.

Naam Randstad ongewijzigd

Hoewel het een overname door Workrate betreft gaat het bedrijf verder onder haar eigen naam en de huidige bedrijfsleiding. Wolff: “Randstad is sinds jaar en dag een gewaardeerde bekende in onze sector. We zijn van mening dat de huidige naam op dit moment belangrijk is voor continuering van het succes van deze gevestigde organisatie. We verwelkomen daarom alle medewerkers van beide bedrijven in onze gezamenlijke toekomst.”