Train uw personeel

Erkende trainingen in de logistiek

Training en consultancy

Wij kennen en begrijpen het speelveld van onze klanten, ook in de luchtvracht. Een gesloten keten is van cruciaal belang als u ernstige problemen wilt voorkomen. We weten ook dat dit niet eenvoudig is. Gelukkig hebben onze adviseurs de expertise in huis om een compleet beveiligingsprogramma op te stellen, te implementeren én te helpen handhaven. Dit doen we bij alle bedrijven die te maken hebben met complexe ketens.

Trainingen voor de aircargo

Onze trainers zijn experts op het gebied van luchtvrachtbeveiliging en zijn al jarenlang werkzaam in deze niche. Daardoor kennen en begrijpen zij uw speelveld. Workrate biedt een volledig aanbod van trainingen voor de gehele aircargo business. In E-learning vorm, of klassikaal. Wat klanten hierin het meest aanspreekt, is de enthousiaste manier waarop de informatie wordt overgebracht en het gemak waarmee de trainingen in te plannen zijn. Ontdek het zelf!

 

 

STATUS ‘ERKEND AGENT’ NODIG?

Bent u geen eigenaar van de goederen, maar voert u wel diensten uit ten behoeve van veilige luchtvracht? Dan is de veilige status ‘Erkend Luchtvrachtagent’ in uw geval vaak noodzakelijk. Hiervoor is beveilgingsplan nodig dat is afgestemd op de diensten die u wilt leveren. Samen stellen we vast wat gewenst is en wat écht nodig is. Hierbij houden we uiteraard rekening met de eisen vanuit regelgevingen zoals AEO, GDP/GMP, ISO, HACCP, ISPS, TAPA.

TOTAALCONCEPT

Workrate kan voor u de volledige verantwoordelijkheid dragen, waarbij wij zelfs als Beveiliging Adviseur Luchtvracht (B.A.L.) optreden. U bent dan verzekerd van een gedegen voorbereiding om de veilige status te verkrijgen. Wij hebben inmiddels honderden ondernemingen succesvol geadviseerd en zijn actief in de meest complexe bedrijfssectoren. Om in kaart te brengen hoeveel tijd en budget nodig is werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bekende afzender - of juist niet?

Het is niet altijd meteen duidelijk of het voor uw bedrijf nodig is om de status Bekende Afzender te verkrijgen. U kunt ervoor kiezen om dit niet te doen, maar dan loopt u het risico om als ‘Onbekende Afzender’ extra tijd, handelingen en geld kwijt te zijn aan het veilig maken van de vracht. Waar ligt precies het omslagpunt voor de beslissing? Onze consultants helpen u dit te bepalen, zodat u een gefundeerde keuze kunt maken. Ook adviseren ze u welke beveiligingsmaatregelen u in beide gevallen het beste kunt nemen.

ONS SUCCESPERCENTAGE: 100%

Workrate slaagt er voor u altijd in om de status bekende afzender, erkend agent en AEO af te leveren. Hiervoor is wel een beveiligingsprogramma per bedrijfslocatie noodzakelijk. Zodra goederen de status ‘veilige luchtvracht’ krijgen moet deze lading door gescreende, gecertificeerde medewerkers behandeld worden in veilige ruimtes. Wij stemmen samen met u af wat dat voor uw bedrijfsprocessen betekent. We brengen in kaart hoeveel medewerkers er moeten worden opgeleid en wie de eindverantwoordelijkheid draagt. Zo bent u altijd verzekerd van de gewenste status.

Cursusinformatie

Klik op de specifieke training voor meer informatie over de inhoud van de cursus.

Beveiliging Adviseur Luchtvracht

Medewerker Luchtvracht Veiligheid

Controleur Luchtvracht Veiligheid

Medewerkers Luchthavenbenodigdheden

Medewerkers Vluchtbenodigdheden

Security Awareness

Contact

Benieuwd wat Workrate voor u kan betekenen? We nemen graag contact op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.