Extra grip op uw beveiliging met slimme software

 

Software Solutions

De Workstate – uw eigen dashboard

Onze klanten hebben behoefte aan realtime inzicht in hun beveiligingsprocessen. Daarom hebben wij de Workstate ontwikkeld, uw persoonlijke beveiligingsdashboard. Alle acties en incidenten worden hierin op een overzichtelijke, toegankelijke manier bijgehouden. Zo blijft u altijd ‘in control’ met een blik op het scherm. En dat geeft rust. Met de Workstate draait u tevens makkelijk overzichten uit, die bijvoorbeeld van pas komen bij jaarlijkse audits. Alle modules die u toevoegt aan de Workstate zijn onderling met elkaar verbonden. Zo meet u gemakkelijk de mate van compliance.

Informatie management

Door modules te koppelen aan het informatie management systeem, heeft u de zekerheid dat op alle formulieren en incidenten gereageerd wordt. In het systeem kunt u gemakkelijk taken, notificaties, incidenten en alle soorten labels toevoegen en toewijzen aan de contactpersonen.

 

Package Management

Hiermee krijgt u controle over de stroom van goederen voor uw medewerkers, leveranciers en klanten. Tegelijk krijgt u inzicht in uw loading bay. De digitale handtekening van de beveiliging geeft u inzicht in wie verantwoordelijk is voor geweest voor de afhandeling en voor de ontvangst.

Custom Formulieren

Creëer formulieren voor alle werkprocessen, denk aan controlerondes, checklists en auditformulieren. De formulieren worden volledig op maat gemaakt en vertaald naar relevante workflows.

 

Acces Management

Neem de volledige controle over uw toegangsbeleid en verkort de afhandelingsduur. Bijvoorbeeld door het gebruik van de digitale handtekening – hierdoor zijn uw bezoekers een stuk sneller geholpen. Ook geeft deze module direct duidelijkheid over het wel of niet doorlaten van een bezoeker.

Digitale Work permit

Manage bezoekers in combinatie met al het werk dat plaatsvindt op uw locatie. Met deze module bent u constant in control.

Contact

Benieuwd wat Workrate voor u kan betekenen? We nemen graag contact op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.